Regelement

Informatie over aanmelden, het regelement, contactmogelijkheden en statistieken van het Ommoord forum.
Plaats reactie
Torenwachter
Beheerder
Berichten: 57
Lid geworden op: 25-11-2011 21:16

Regelement

Bericht door Torenwachter » 30-11-2011 21:51

Van elke gebruiker wordt verwacht zich aan de hieronder genoemde regels te houden om het forum zo leuk en netjes mogelijk te houden.

[color=red]Reageren[/color]
Elke reactie dient in het Nederlands geschreven te worden. Controleer uw reactie alstublieft op taal- en spelfouten, dus ook op leestekens en hoofdletters. Een enkele fout is geen ramp, maar een reactie vol met fouten of het gebruik van o.a. SMS- en straattaal zal de beheerder bewerken of zelfs verwijderen. Er wordt verwacht dat als u reageert dat u uw mening en beargumentatie op de juiste manier beschrijft. Het plaatsen van beledigende, intimiderende, pronografische of discriminerende teksten en afbeeldingen is verboden en kan tot een blokkade van een onbepaalde tijd lijden.

[color=red]Reclame[/color]
Het promoten van commerciële websites, organisaties, bedrijven e.d. is verboden net zoals het maken van promoten van niet-commerciële websites, organisaties, bedrijven e.d. die niet gerelateerd zijn aan Ommoord.

[color=red]Wangedrag[/color]
Bij het (herhaaldelijk) overtreden van de regels kan de beheerder een blokkade opleggen voor onbepaalde tijd. Bij wangedrag kunt u zich tot één van de moderators of de beheerder richten.

[color=red]Sokpoppen[/color]
Het hebben van meerdere accounts die door één persoon gebruikt worden is verboden. Dit wordt ook wel sokpoppen genoemd. De beheerder kan dit in de gaten houden d.m.v. het IP-adres.
Plaats reactie