Pagina 1 van 1

Paaltjes uit grond getrokken

Geplaatst: 18-05-2012 16:40
door Havik034
Wat mij de afgelopen weken in Ommoord is opgevallen, is het feit dat er op meerdere plaatsen in de wijk rood-witte straatpaaltjes uit de grond getrokken worden/zijn en gewoon in het gras of plantsoenen gedumpt worden. Soms maak ik er wel eens een melding van bij 'meldingen op de kaart' van de gemeente, maar ik zie dat vaak dat velen mij al voor zijn hiermee.

Vergeet de gemeentewerken ze terug te plaatsen of zijn het de bewoners die paaltjes uit de grond trekken, aangezien velen hiervan gebruik maken om hun auto zowat in hun woning te parkeren? :cry:

Paaltjes uit grond getrokken

Geplaatst: 20-05-2012 20:07
door Een bewoner
Er worden hierover regelmatig meldingen van gemaakt. Het enige wat de gemeente zegt, is dat ze het gaan onderzoeken. Maar inmiddels duurt dat onderzoek volgens mij ook al een paar maanden.

Re: Paaltjes uit grond getrokken

Geplaatst: 10-06-2012 16:28
door Een bewoner
[quote="Havik034"]Vergeet de gemeentewerken ze terug te plaatsen of zijn het de bewoners die paaltjes uit de grond trekken, aangezien velen hiervan gebruik maken om hun auto zowat in hun woning te parkeren? :cry:[/quote]

Ik heb de afgelopen paar weken erop gelet en op de volgende plaatsen zag ik dat er paaltjes uit de grond getrokken waren of nog steeds zijn: Damastroos, Binnenhof, Arrheniusweg, Naaldvaren, Vleugelvaren, Boksdoorn, Varenpad en Boterbloem.

Re: Paaltjes uit grond getrokken

Geplaatst: 11-06-2012 11:43
door Torenwachter
[quote="Een bewoner"]Ik heb de afgelopen paar weken erop gelet en op de volgende plaatsen zag ik dat er paaltjes uit de grond getrokken waren of nog steeds zijn: Damastroos, Binnenhof, Arrheniusweg, Naaldvaren, Vleugelvaren, Boksdoorn, Varenpad en Boterbloem.[/quote]

Aan het Varenpad staat tegenwoordig geen paaltje meer, omdat bestemmingsverkeer over het fietspad mag rijden. Het melden zal geen zin hebben, omdat dit de huidige verkeerssituatie is.

Geplaatst: 05-08-2012 12:19
door Havik034
Aan de Vleugelvaren is opnieuw een paaltje uit de grond getrokken. :(

Geplaatst: 07-02-2013 20:18
door Havik034
Het moet toch niet gekker worden in dit wijk. Aan de Damastroos wordt continue die paal uit de grond getrokken, nadat de gemeentewerken hem teruggeplaatst heeft, omdat bewoners zonodig hun auto zowat in hun woning willen parkeren. Het hele gras is kapot gereden :evil: